1. Truskawkowe – polecane dla osób dbających o figurę. Mus truskawkowy w połączeniu z bitą śmietaną nadaje ciastku lekki i delikatny smak.
  2. Rumowe – dwa biszkopty czekoladowe oraz jeden jasny nasączony rumem, przełożone masą czekoladową i oblane czekoladą. Poezja smaku i aromatu.
  3. Adwokatowe – czekoladowy biszkopt pokryty kremem adwokatowym. Ciastko zawiera alkohol, który zaostrza smaczek nawet największym niejadkom.
  4. Tiramisu z truskawkami – dwa blaty jasnego i ciemnego biszkoptu nasączonego wywarem z kawy, pokryte warstwą musu truskawkowego z dodatkiem pysznego tiramisu .
  5. Galaretka z owocami – owocowe natchnienie. Biszkopt pokryty delikatnym kremem waniliowym oraz dużymi kawałkami owoców, a to wszystko w orzeźwiającej galaretce. W sezonie letnim ciasto jest dostępne z truskawkami bądź jagodami.
  6. Tiramisu – dwa biszkopty nasączone pączem kawowy, przełożony puszystą warstwą śmietankowo- kawowego kremu, oprószone kakaem.
  7. Gruszkowe – warstwa biszkoptu wraz z delikatnym musem gruszkowym z dodatkiem owoców gruszki, całość pokrywa galaretka.
  8. Bananowe – krem bananowo-śmietankowy z kawałkami świeżych bananów.
  9. Jogurtowe – delikatny smak, gęsta jogurtowa konsystencja wraz z musem truskawkowym i dużymi kawałkami owoców, wprawi w zachwyt każde podniebienie :) (dostępne w sezonie letnim).
  10. Budyniowe – zapiekane jabłka z galaretką, pokryte masą budyniową oblaną czekoladą.
  11. Cytrynowe – coś dla łasuchów! Ciasto ucierano-biszkoptowe o smaku cytrynowy, przekładane masą budyniowo-cytrynową, oblane lukrem.
  12. Migdałowa chmurka – prawdziwy hit. Ciasto kruche pokryte masą agrestową, grubą warstwą bitej śmietany, zapiekane z migdałami.
  13. Miodowo-orzechowe – miód i orzechy w roli głównej. Podwójne ciasto orzechowe, przekładane masą orzechową, pokryte grubą warstwą orzechów w miodzie.
  14. Sernik wiedeński – sernik w królewskim wydaniu, prawdziwa uczta dla wielbicieli tego ciasta. Warstwa delikatnego sera oblana czekoladą.
  15. Sernik z kokosem – cienki spód z kruchego ciasta z grubą warstwą pysznego sera, zapiekany z kokosem. Długi czas przygotowywania sprawia, iż sernik nie traci swojej puszystości oraz delikatnego smaku. Dostępny również w wersji z brzoskwiniami.
  16. Sernik krakowski – ser zamknięty w podwójnym kruchym cieście.
  17. Sernik na zimno – gruba warstwa orzeźwiającego sera z dodatkiem rodzynek lub owoców sezonowych, całość pokryta delikatną galaretką.
  18. Makowo-jabłkowe – cienki biszkopt z grubą warstwą maku, oblany czekoladą. Jabłka sprawią, że ciasto jest wilgotne i delikatne.
  19. Chrupek – pomiędzy dwoma puszystymi czekoladowymi biszkoptami kryje się delikatna masa budyniowa o kremowej konsystencji wraz z warstwą chrupiących drobinek zatopionych w karmelu.
  20. Przekładaniec łącki – ciemne delikatne biszkopty, które kryją w sobie puszysty krem wraz ze śliwkami moczonymi w rumie, a to wszystko obsypane drobinkami gorzkiej czekolady.
  21. Jabłecznik – duża ilość jabłek zamknięta w cienkim kruchym cieście.
  22. Niebo w głębie – dwa cieniutkie blaty kruchego ciasta wraz z jabłkami, bakaliami i orzechami pokryte kremem orzechowym, nasączone alkoholem.
  23. Pijany izydor – ciemny delikatny biszkopt z gruba warstwa bakalii i orzechów zapieczonych z dużą ilością alkoholu. Całość oblana białą czekoladą.
  24. Delicja pomarańczowa – dwie warstwy mocno czekoladowego biszkoptu przełożone warstwą delikatnej jogurtowo-śmietankowej pianki z dodatkiem musu pomarańczowego
  25. Poezja smaku – trzy blaty kruchego ciasta przełożone kremem orzechowym oraz świeżo ubitą śmietaną, całość przykrywa cienką warstwą dulce de leche (toffi).
  26. Brownis – gruba warstwa puszystego mocno czekoladowego ciasta, pokryte czekoladowym ganache.
  27. Bezowo-czekoladowa kołderka – ciemny biszkopt z warstwa delikatnego musu czekoladowego oraz kremu budyniowego. Całość przykryte puszystymi bezowymi gwiazdeczkami.
  28. Owocowa ekspresja – jasny biszkopt pokryty warstwą owocowo-jogurtowej pianki z dodatkiem dużych kawałków manga i marakui.
  29. Snickers – dwa jasne biszkopty z warstwą karmelu wraz z orzechami laskowymi przełożone delikatnym kremem budyniowym.
  30. Raffaello – placek biszkoptowy oraz kokosowy przełożony kremem waniliowym z dodatkiem prażonego kokosu. Całość skropiona alkoholem.
  31. W-Z – uczta dla konesera. Tradycyjny, znany każdemu wyrób cukierniczy, biszkopt pokryty grubą warstwą bitej śmietany, oblany przepyszną czekoladą.
  32. Napoleonka – tzw. kremówka czyli ciasto francuskie z kremem budyniowym i warstwą świeżo ubitej śmietany.
  33. Marcepanka – 3 biszkopty (dwa jasne, jedne ciemny) przełożone kremem czekoladowym całość powleczona warstwa słodziutkiego marcepanu.
  34. Piernik – trzywarstwowy przekładany masą grysikową. Rozpływa się w ustach.